Instrukcje
Cukiernia i Piekarnia
2_cukiernia_piekarnia.pdfDezynfekcja rąk
7_dezynfekcja_rak.pdfInstrukcja mycia rąk
19_instrukcja_mycia_rak.pdfKrajalnica
3_krajalnica.pdfKuchnia
1_kuchnia.pdfLodziarka
4_lodziarka.pdfMagazyn
5_magazyn.pdfMaszyny wieloczynnościowe
6_maszyna_wielocz.pdfPatelnia
8_patelnia.pdfPiec konwekcyjny
9_piec_konwekcyjny.pdfPlan higieny
10_plan_higieny.pdfPłyta do smażenia
11_plyta_do_smazenia.pdfPowierzchnie w służbie zdrowia (Sanit)
15_zasady_mycia_sanit_sluzba-zdrowia.pdfPowierzchnie w służbie zdrowia (uni)
15_zasady_mycia_uni_sluzba-zdrowia.pdfPrzedmioty z bezpośrednim kontaktem z żywnością
15_zasady_mycia_uni.pdfPrzedmioty z bezpośrednim kontaktem z żywnością (sanit)
16_zasady_mycia_sanit.pdfRozmrażanie chłodziarek
12_rozmr_chlodziarek.pdfWaga
13_waga.pdfWędzarnia
14_wedzarnia.pdfZmywalnia
17_zmywalnia.pdfZmywarki
18_zmywarki.pdf